Mistä Life Gives x MAMA tarina alkoi?


Viimeisien vuosien aikana oli meille molemmille selkiytynyt ajatus siitä, että omaa tietoa ja taitoa ammattitaidosta haluaisi saada jaettua eteenpäin isommalle kohdeyleisölle.


Aika on rajallista ja luonnollisesti meillä ei riittäisi aika kohdata kaikkia asiakkaita fyysisesti vaikka tätä kovasti haluaisimme. Joten oli keksittävä keino jolla kohtaamme kuulijamme.


Päivi on ollut äiti yli kymmenen vuoden ajan ja kokenut äidin hyvinvoinnin olevan yksi tärkeimmistä asioista itselleen näiden vuosien aikana. Henna tuoreempana äitinä toi enemmän muistutuksen sen tärkeydestä. Yhdessä yhteen ääneen totesimme ja tiesimme mitä meidän piti tehdä. Yli vuosi sitten lähdimme kehittelemään ajatusta paketista. Kokeilimme lukuisia tuotteita ja yhteen sovitimme omia suosikkejamme sekä etsimme täydellisen kombon, joka toimisi tämän tyyliseen yhdistelmään. Kaiken takana oli yksi sana ja se oli HELPPOUS! 


Siitä syntyi äitiyspakkaus äidille ❤️







Pienet asiat arjessa äidille voivat olla niitä henkireikiä joiden avulla muistaa itsensä kaiken uuden äärellä. Oma aika on aina kortilla ja sitä on joskus vaikea vaalia. Olemme siksi halunneet tuoda matalan kynnyksen lähestymistavan oman hyvinvoinnin ylläpitoon jolloin siitä saisi myös pysyvän rutiinin arkeen.


LIFE GIVES X MAMA on enemmän kuin kuin kasa tuotteita. Se on loppuun asti opastettua sisäisen- ja ulkoisen hyvinvoinnin edistämistä. Halusimme rakentaa kokonaisuuden huolella ja matka viimeiseen versioon kesti hetken. Halusimme ympärillemme luotettavat yhteistyökumppanit ja laadukkaat tuotteet joiden takana voimme seisoa 100 prosenttisesti. Matkan varrelle mahtui paljon yllätyksiäkin. Jokaisen tuotteen tarinan haluamme avata myös teille. Miksi juuri tietyt tuotteet ovat tässä paketissa? Mistä ne ovat sinne löytyneet?


Omasta mielestämme onnistuimme siinä mihin pyrimme ja olemme äärimmäisen onnellisia ja iloisia saadessamme jakaa tämä kaikkien muiden äitien kanssa ❤️


Kuljetaan matkaa yhdessä, LIFE GIVES ❤️




Kommentit

Suositut tekstit