Hiusten HOITOTUOTTEET ovat kaiken kulmakivi!


Oppitunti numero yksi starttasi sillä, että Henna kävi läpi Päivin hiustenhoitotuotteet. Kaiken A ja O on siinä kuinka hoidat hiuksiasi. Hyvin hoidetut ja kosteutetut hiukset toimivat paremmin ja pääset haluamaasi lopputulokseen helpommin. Hyvin hoidetut hiukset ovat kauniit ja helpot. Hiuksien eteen ei kuulu kuluttaa useita tunteja aikaa päivässä. Hyvillä hoitotuotteilla ja oikeilla menetelmillä pääset helpommalla. Hoitotuotteiden valintaan vaikuttaa lähtötilanne, missä kunnossa hiukset ovat? Ovatko ne voimakkaasti käsitellyt? Onko niihin tehty paljon kovia kemiallisia käsittelyjä kuten hiusten vaalentamista? Näihin paneudumme vielä erikseen jossain kohtaa, että mikä on tarpeellista hiustenvärjäämistä ja mikä on liikaa. Mutta asia kerrallaan...

Päivin hiukset ovat pitkät ja hyvin maltillisesti käsitellyt. Luonnonkihara hius itsessään on kuivempi ja vaatii enemmän huomiota varsinkin hoitotavoilta. Tässä kohtaa jo korostan tärkeyttä käyttää hiuksiin ennen hoitoaineen levitystä hiuspyyhettä, miksi? Siitä lisää infoa kohdassa KUINKA KÄYTÄT TUOTTEITA OIKEIN?
Päivillä oli suht koht maltillinen valikoima tuotteita, mutta siinäkin muutama liikaa. Sieltä löytyi tuotteita joita Päivi ei oikein itsekkään osannut selittää mistä ne olivat sinne kulkeutuneet. Päiviltä löytyi sekä marketista, että kampaamosta ostettuja tuotteita. Molemmat hän koki, että toimivat ihan hyvin hänen hiuksiinsa. 

Valikoimaa ei onneksi ollut liiakseen ja tilanteen saa haltuun hyvinkin helposti. Tavoitteena on kerätä tuotevalikoima joka palvelee käyttäjän käyttötarkoitusta ja on valikoitu hänen hiuksen laadun mukaisesti. Päivin tapauksessa täytyy ottaa huomioon, että hius on luonnontaipuisa ja helposti kuivuva. Hius on laadultaan itsessään hyvin tyypillinen Suomalainen hius. 

Tässä vielä tarkempi analyysi tuotteista 👇

By Neira Sensitive shampoo. Tämä shampoo oli tarkoitettu hilseen ennaltaehkäisyyn. Shampoo rauhoittaa ja tasapainottaa hiuspohjan toimintoja. Itsessään shampoolla ei varmasti saa damagea aikaiseksi, mutta koska Päivillä ei ole hilsettä, ei myöskään ole tarvetta sitä ennaltaehkäistä. Pysytään hiuspohjalle ja hiukselle ominaisissa tuotteissa. Niissä tuotteissa joista saadaan se paras teho irti.


Inecto Argan Conditioner. Vegaaninen kosteuttava hiustenhoitoaine. Tämä tuote toimii kosteuttavuudeltaan hyvin Päivin hiuksille, mutta hän mainitsi, että käyttäessä tuotetta hiukset tuntuvat monesti "liian hoidetuilta". Yhteenvetona sanoisin, että löytyy parempi hoitoaine jolla saadaan juuri se lopputulos jota haetaan.


Cutrin Harmonia kosteuttava shampoo ja hiusnaamio. Nämä tuotteet Päivi sai juuri lahjaksi Hennalta. Kotimaisen Cutrinin kausituotteet ovat suunniteltu nimenomaan pohjoiselle hiuslaadulle kosteuttamaan hiuksia ja suojaamaan talvella lämpötilan vaihteluilta. Tuotteet ovat erinomaiset Päivin hiuksille. Tuotteet jättävät hiukset ilmavaksi ja naamion teho jaksaa kosteuttaa ja siloittaa luonnonkiharan hiuksen. HUOMIOITAVAA! Hiusnaamio on todella kosteuttava joten joka pesun yhteydessä käytettynä voi tuntua myös "liian hoitavalta" ja rinnalle voi ottaa välillä myös kevyemmän hoitoaineen. LISÄKSI täytyy kiinnittää huomiota kuinka tuotteita käytetään oikeaoppisesti.
  

KUINKA KÄYTÄT TUOTTEITA OIKEIN?


Shampoo valitaan aina hiuspohjan ja sen tarpeiden mukaisesti. Mikäli hiuspohjassasi on ongelmia kuten hilseilyä, valitse hilseshampoo. Muutoin kosteuttavan linjan tuotteet ovat pommin varma valinta ainakin talvella. Kuiva ja kylmä pakkassää vie kosteuden hiuksista ja näin ollen hiukset kuivuvat ja ovat sähköiset.  Valitsemme usein hiuksillemme tuuheuttavat tai rakennetta antavat hiustuotteet, koska haluamme paljon hiuksia. Valitettavasti hyvin suurelle osalle kyseiset tuotteet ovat epäsopivat ja hiukset saattavat tuntua hetken käytön jälkeen entistä kuivemmilta ja katkeilevimmilta. KOSTEUTTA, KOSTEUTTA, KOSTEUTTA HIUKSIIN! 

Hyvätkin tuotteet voivat mennä hukkaan väärin käytettynä. Hiusnaamio saatetaan levittää vettä valuviin hiuksiin ja näin ollen tehoaineet eivät pääse imeytymään hiuksiin optimaalisella tavalla ja hoito voi mennä osaksi hukkaan. Miellämme monesti hiusnaamion käytön vaivalloiseksi, koska kuka jaksaa istua suihkussa 20 min. EI KUKAAN! Joten siksi kiireiselle  suihkuttelijalle on hyvä neuvo, että ota hiuspyyhe mukaan suihkuun. Shampoo pesun jälkeen pyyhekuivaa hiuksia jonka jälkeen levitä hiusten hoitotuote hiuksiin. Pyöritä latvaa hiukan ja imeytä hoitoaine hyvin latvaan. Saat muutamassa minuutissa kymmenen kertaa paremman tehon irti!

TRUST ME!

Lisää oikeaoppisesta hiusten pesusta näet alta kotimaisen Cutrinin Instagramista:


Päivin hoitotuotteet olivat oikein bueno ja katsomme niitä uudemman kerran keväällä kun entiset ovat käytetty loppuun. Tuotteet ovat hyvin riitoisia ja seuraavana voimmekin todennäköisesti lähestyä kesätuotteilla hiusten hoitamista. Hiusten hoitamisen ei tarvitse olla tylsää ja tuotteitakin voi välillä vaihtaa, mutta ÄLÄ HAMSTRAA! Käytä edelliset loppuun ennen kuin hankit seuraavat. Kohta huomaatkin, että oikeasti olet käyttänyt tuotteita ja hiuksesi voivat paljon paremmin.

PÄIVITÄ OMAT HIUSTENHOITOTUOTTEET JA TUTUSTU VERKKOKAUPPAMME VALIKOIMAAN!


HUOM! Älä missaa helmikuun etua!


Kommentit

Suositut tekstit