Ketä me olemme?

 

Olemme pyöritelleet ideaa Life Gives sivustosta nyt vuoden verran ja todella olemme tätä pyöritelleet ja rakentaneet kuin iisakin kirkkoa. Vihdoin alamme olla tilanteessa jossa kirjoittamme ajatuksiamme ylös muuallekkin kun kalenterin reunaan. Olemme molemmat todella luovia ja innostuvia persoonia. Meitä yhdistää lapset ja yrittäjyys. Usein keskustelemmekin että mikä elämässä on tärkeää ja mikä auttaa meitä jaksamaan kaiken tämän keskellä? 

Me haluamme antaa myös muille tietoamme ja taitoamme eteenpäin. Tulemme esille aiheilla jotka yhdistetään monesti pinnallisuuteen mutta loppu viimein lisäävät myös omaa henkistä pääomaa ja sitä kautta hyvinvointia. Opetellaan pitämään huolta itsestämme. Kauneuden- sekä Terveydenalan ammattilaisina käsittelemme aiheet hyvin lempeästi ja arkisesti. Kokeilimme muutamia sosiaalisen median alustoja ja totesimme ettei alustat palvelleet toiminnaltaan sitä tarkoitusta jota haemme. Sekunnit videoihin ja rivit teksteihin eivät tahtoneet riittää sille sisällölle jota me haluamme jakaa teille. Joten aloitimme Blogin ja olemme niin onnellisia tästä päätöksestä. Olemme itse syntyneet 80-luvulla ja suunta johon maailma vie meitä hektisyydessä on uuvuttavaa. Hetkittäin nopeatempoinen sosiaalisen median tiedon jako on liikaa. Joten haluamme että sinä voit pysähtyä hetkeksi ja lukea blogimme rauhassa. 

Ainiin, me olemme Henna ja Päivi. Kaksi kauneuden ja hyvinvointialan ammattilaista. Olemme tutustuneet vuonna 2003 SKY-opistossa kun opiskelimme  Kosmetologeiksi. Siitä lähtien olemme olleet toistemme elämässä vahvasti mukana ja tunne siitä, että tulemme tekemään joskus jotain yhdessä on ollut vahva. Siinä kohtaa elämää töiden osalta polkumme kulkivat erilleen. Nyt 18 vuotta myöhemmin olemme keränneet tahoillamme paljon työkokemusta ja voimme yhdistää voimamme ja jakaa tietoa sekä taitoamme eteenpäin juuri sinulle.


Kerrotaan vielä pieni esittely meistä molemmista...





Päivi on Helsinkiläinen kahden tytön äiti ja vaimo. Päivin elämässä laaja perhe ja läheiset ihmiset ovat suurimpia voiman lähteitä. Päivi on hetkittäin asunut myös ulkomailla ja Suomeen muuton jälkeen toiminut yrittäjänä jalka- ja lymfaterapeuttina . Väliin on mahtunut myös asiakaspalvelun ohjaamista opiskelijoille kosmetologi koulussa. Jalkaterveystuotteiden maahantuonnissa  Päivi teki myyntiä ja koulutuksia sekä oli kehittämässä verkkokoulutuksia- yhtäkkiä muuttuneessa maailmantilanteessa. 

Tällä hetkellä hän työskentelee päätoimisesti Jalkaterapia vastaanotolla Espoon Jalkaterapia Teamissä, kuuden ihanan kollegan kanssa.

"Jalkaterapeuttina haluan lisätä kaiken ikäisten jalkaterveyttä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Löytää asiakkaan kanssa yhdessä sopivat keinot ratkaista ongelmat ja tavat sen ylläpidolliseen hoitoon kotona "

Päivi työskenteli kosmetologikoulusta valmistumisen jälkeen useita vuosia Spa-maailmassa Helsingin yhdessä upeimmista hoitoloista. Vuodet toivat hurjasti kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta sekä avasi näkemyksen ihmisen kehoon ja mielen kokonaisuudesta joka vei sitten mukanaan.

Tällä ihmisellä on maailman isoin sydän ja  paras huumorintaju. Päivi elää hyvistä jutuista ja nauruista. Hyvän fiiliksen tuo kauneuden löytäminen sekä näkeminen pienissä asioissa. Lisäksi hän rakastaa kohdata uusia ihmisiä.

Sitten vielä Henna..



Henna on Joensuusta kotoisin oleva kauneuden alan yrittäjä. Yrittäjyyttä on takana jo 20-vuotta ja näistä 10-vuotta Henna on pyörittänyt kahta kampaamoa Joensuussa ja Helsingissä. Magnetic Head Spa kampaamon kehittäminen on opettanut itsessään jo paljon. Paljon itsestä ja yritystoiminnan johtamisesta läpi vaikeiden aikojen jolloin liiketoimintaa on mm. pandemian vuoksi rajoitettu. Oma sietokyky on välillä viety äärimmilleen, mutta periksi antaminen ei kuulu tämän naisen mottoon. Eteenpäin mennään aina.

Suurin muutos astui eteen vuosi sitten, kun uusioperheen arkeen syntyi oma esikoinen. Viimeistään äitiyslomalle jäädessä palaset loksahtivat paikoilleen ja vuosien ajatustyö siitä mitä Henna halusi tehdä loksahti paikoilleen. Halu jakaa tietoani eteenpäin!!  Täytyi löytää keino tavoittaa kuulijat koska asiakastyössä varauskalenterien ollessa täynnä ei millään voi palvella kaikkia.

" Rakastan kohdata ihmisiä ja innostun haasteiden edessä. Haluan jakaa kaiken tiedon ja taidon eteenpäin. Haluan murtaa omalta osaltani hiuksiin ja kauneuteen liittyviä myyttejä.  Kertoa faktoja jotka valitettavasti myös jäävät tänä päivänä meiltä näkemättä sosiaalisen median filttereiden takaa. Näen ammattilaisena kaiken sen ihan eri valossa ja haluan avata tätä aihetta myös täällä teille. "

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Tässä esittely meistä lyhykäisyydessään. Toivomme, että voimme palvella myös sinua ja kohdata sinut niin kuin kohtaamme asiakkaamme asiakaspalvelu työssämme. Täydellä sydämellä ja aidolla kiinnostuksella. 

Life Gives 💛


Kommentit

Suositut tekstit