Mikä on LIFE GIVES?



Olemme molemmat äitejä, yrittäjiä ja puolisoita. Kaiken tämän arjen pyörittäminen on myös meille haasteellista ja elämme hyvin normaalia arkea. Pyöritämme tahoillamme omia yrityksiä ja siinä sivussa hoidamme kotona pyykit, teemme ruoat ja viemme lapset harrastuksiin. Olemme siis jatkuvasti itse tilanteissa joissa tarvitsemme omaa apuamme. 

Kuinka en unohtaisi itseäni tämän kaiken härdellin keskellä? 


Olemme lähteneet juuri tämän kysymyksen pohjalta rakentamaan LIFE GIVES-sivustoa. Mitä asioita me koemme tärkeäksi elämässämme? Minkälaisten asioiden kanssa monet asiakkaistamme ovat painineet  ja ovat kysyneet meiltä apua vuosien varrella. Näihin kysymyksiin lisäten omat arjen haasteet olemme saaneet luotua realistisen kuvan siitä mihin on tarvetta.

Itsestä huolehtiminen on tärkeää. Itsestä voi huolehtia monella eri tavalla. Voi huoltaa omaa fyysistä ja henkistä terveyttä eri menetelmillä. Me itse koemme myös, että kaiken näiden elintärkeiden terveyttä edistävien asioiden lisäksi täytyy pitää huolta itsestä myös ulkoisesti. Tämä saattaa kuulostaa pinnalliselta, mutta me haluamme perustella miksi me ajattelemme näin. Tiesitkö esimerkiksi että IHO on ihmisen suurin elin!? 

Ihon hyvinvointi on tärkeää ja siksi myös yksi osa-alue johon me keskitymme. Ihon välityksellä annamme signaaleja kehollemme . Kosketus iholle erittää aivoillemme viestin ja lisää hyvän olon tunnetta. Esimerkkinä vartalovoiteen levitys keholle itsessään tuottaa meille mielihyvää ja lisää näin ollen onnen tunnetta kehossa. Arkisia asioita joita saatamme tehdä sen enempää ajattelematta. Me haluamme auttaa sinua ajattelemaan. Mielialaamme iho voi vaikuttaa myös negatiivisesti ollessaan kipeä tai arka. Näin on monesti hiuspohjan kanssa. Helposti unohdammekin, että hiuspohja on ihoa ja kaipaa huomiota. Puhumme monesti hiuksista ja sen hyvinvoinnista, mutta unohdamme hiuspohjan. Näistä ja monista muista aiheista luomme isomman kokonaisuuden jotka ovat tärkeitä ja jokaisen arkeen helposti sujahtavia 💛



Oman kokemuksemme pohjalta voimme myös todeta, että aika on joskus hyvin tiukilla ja panostaminen omaan hyvinvointiin jää vähemmälle. Ne ovat myös todetusti ne hetket, kun huomaa voivansa huonommin. Elämä tuo eteen hetkiä jolloin tuntuu, että on ihanaa vähän laiskotella lököhousuissa sohvalla ilman meikkiä. SEHÄN ON IHANAA! Mutta mikäli tästä tulee enemmän normi kun poikkeus, antaa se helposti itselleen syyn unohtaa itsensä. Siitähän tässä loppu viimein on kyse ettei saa unohtaa mielenkiintoa itseensä. KUITENKIN se hetki, kun menet suihkuun ja peset hiukset jollain hyvän tuoksuisella tuotteella sekä laitat farkut jalkaan ja hulluttelet huulipunalla, on mieli heti virkeämpi. Ainakin meillä. Väitämme, että hyvin moni kokee näitä pieniä onnen hetkiä kotona arjessa. Se ei tarkoita, että täytyisi vetää koko paletin verran meikkiä aamulla kasvoihin tai tehdä kiharat, jos ne eivät ole sinulle luontaisia tapoja korostaa omaa hyvinvointia. Se voi olla aamulla kuppi kahvia. 5 minuutin venyttely. Ihan mitä vain josta tulee se tunne, että MINÄ SELVIÄN tästä päivästä. 

Työelämässä työtahti töissä voi olla tiukka, koska on siirrytty etätöihin. Kiinnostaako ketään miltä näytän teams palaverissa? Onko ihan ok olla töissä koko päivän yökkäreissä? Vai tulisiko työntekoonkin aika paljon ryhdikkäämpi olo, kun jaksaisi panostaa sen pienen asian aamussa. Vetää vaikka tukka tiukalle nutturalle ja siistiä hius haituvat. Näin voi myös aloittaa uuden työpäivän, vaikkakin koti officella. 



Kumman aamun sinä valitset?


Me osaltamme haluamme olla arjessasi apuna ja jakaa vinkkejä sinulle kuinka voit saada näitä onnen tunteita. Henna kertoo 20-vuoden kokemuksella kampaajana ne parhaat vinkit jotka pelastavat arjessa sinut hius kriisiltä. Päivin kanssa puolestaan perehdymme jalkaterveyteen ja kehon hyvinvointiin. Me olemme onneksemme saaneet myös tutustua elämämme aikana isoon liutaan eri alan ammattilaisia, joten voimme oman tietomme lisäksi käyttää heitä ja heidän osaamistaan apuna tässä kaikessa. Joten laaja repertuaari on tulossa tietoa. 
Ei voi sanoa muuta kuin että  STAY TUNED!

Kommentit

Suositut tekstit