MAANANTAI- Kampaus


Viikko aloitetaan puhtailla hiuksilla. Päivi on pessyt hiukset edellisenä päivänä, mutta mennyt nukkumaan märillä hiuksilla. Tämähän luonnolllisesti johtaa siihen, että hiukset ovat hyvin päätä pitkin aamulla kun herää. EI HÄTÄÄ! Tilanteen voi vielä pelastaa 😅

Nämä välineet tarvitset: 

- Föönauksen alle muotoilutuote. Me käytimme kotimaisen Cutrin sarjan Multispray tuotetta. 

- Harja/kampa tupeerauksen tekemiseen

- Pieni huomaamaton hiuslenkki ja muutama pinni



Hiuksiin tehdään pikaföönaus aamulla. Kuiviin hiuksiin suihkutetaan pääasiassa tyven alueelle kampausneste. Tässä tapauksessa laitoimme sinne kotimaisen Cutrin brändin Multisprayn. Tämän jälkeen hiukset kuivataan pää alaspäin. Näin hiuksiin saadaan hyvin ilmavuutta ja nostetta tyvelle. Hiukset ovat helpompi käsitellä kun niihin on saatu pieni rakenne. 

Tähän meni aikaa noin 3 minuuttia. Jos hiukset ovat hyvin paksut, voi hiukset olla vielä aamulla vähän kosteat ja luonnollisesti myös kuivaus aika muuttuu sen myötä. 

Tämän jälkeen Henna opetti Päiville helpon tavan tupeerata hiukset sekä hiukset kiinnitettiin ylös puoliksi kiinni pienelle nutturalle. Kokonaisuudessaan kampauksen teko kesti maksimissaan 10 minuutia föönauksen kanssa. 

Mikäli tarvitset päivitystä hiustarvikkeisiin! Klikkaa verkkokauppaan ja tilaa LG- HAIRDO paketti. Teemme kaikki kampaukset kyseisillä tuotteilla.

Linkki verkkokauppaan

Ohjeet kampauksen tekoon pääset katsomaan videolta alla olevan linkin kautta 👇

linkki videoon



Kommentit

Suositut tekstit