Mikä on Life Gives shop?


Sen lisäksi että olemme lähteneet kirjoittamaan Blogia olemme perustaneet verkkokaupan. Verkkokauppa on ollut toiminassa jo Magnetic Head Span verkkokauppana pandemian ajan. Magneticilla ei enää ollut tarvetta verkkokauppa toimintaan joten me päätimme ottaa yhdessä siitä kopin ja tehdä siitä enemmän meidän näköisen. Kauneudenalan ympärillä on paljon jo olemassa verkkokauppoja. Kuinka me sitten erotumme siitä valtavasta määrästä verkkokauppoja?

Suunta on ollut selkeä jo alusta asti, että mitä sen täytyy olla ja mitä ei missään nimessä. Suuret verkkokaupat pyyhältävät ohi oikealta ja vasemmalta, näin saa olla. Me emme tavoittele isoa verkkokauppaa, jossa on tuhansia tuotteita valikoimassa. Mottomme on, että vähemmän on enemmän. Haluamme tehdä tuotteille kunniaa ja esitellä ne oikein, niin että kuluttaja osaa hyödyntää tuotteesta ne parhaat mahdolliset käyttötarkoitukset. Tuotteiden mukana tulevan QR -koodin välityksellä asiakas saa helposti opastuksen kotona.

Olemme törmänneet osaltamme asiakaspalvelutyössä niihin karuihin faktoihin, että asiakkaamme ovat ostaneet kymmeniä tuotteita joista ei osaa loppujen lopuksi käyttää yhtäkään. Joten me haluamme olla apuna arjessa kotona opastamassa tuotteiden käytössä. Lisäksi valitsemme tuotteet huolella kauppaamme. Tuotteiden hinta-laatu suhde täytyy täsmätä!! Tuotteiden monikäyttöisyys on melkein pakollinen. 

Suosituksemme onkin, että esimerkiksi hiustenhoidossa kotona pärjäät 5:llä tuotteella, KYLLÄ! Et tarvitse enempää. Haluamme auttaa kuluttajaa valitsemaan tuotteet harkitusti ja näin ollen vältetään huti ostoja. Mitä vähemmän tuotteita sen rutiininomaisempaa kotona hoitamisesta tulee. 

Mitkä tuotteet päätyvät lopulta Life Gives- kauppaan?

Me emme tule tekemään kaupallista yhteistyötä kosmetiikka yrityksien kanssa. Emme halua, että meidän sana ostetaan. Haluamme seistä tuotteiden takana 100 % :sti joten tuotteet valikoituvat kauppaamme testaamalla. Olemme tahoillamme omien yrityksien kanssa tehneet yhteistyötä erilaisten kosmetiikka brändien kanssa ja sieltä on tietenkin valikoitunut jo pitkällä historialla ne omat lempi tuotteet ja sarjat joiden puolesta puhuu, koska ne ovat yksinkertaisesti parhaita! 

Kokoamme erilaisia bokseja joihin keräämme nämä suosikit yhteen.  Lisäämme sinne tuotteita jotka olemme kehittäneet itse sekä tuotteita jotka ovat osoittautuneet meille omassa työssä tärkeiksi. Osa välineistä voi olla sellaisia joita mahdollisesti kuluttaja ei saa itse ostettua mistään ja jotka ovat ammattilaisten suosimia ammattityössä. Pää pointtimme on helpottaa arkeasi ja tehdä tämä kaikki hyvin asiakaslähtöisesti ja läpinäkyvästi.  Bokseja ei osteta sokkona ja tiedät mitä tilaat. Näin ollen kaappeihin ei jää ylimääräisiä tuotteita lojumaan vaan kaikki tulevat käyttöön. 

Voit luottaa siihen, että me tiedämme ammattilaisina mitä teemme. Olemme kohdanneet tuhansia asiakkaita asiakaspalvelu työssämme ja kartoittaneet sen pohjalta tarpeita. Olemme vastailleet samoihin kysymyksiin 18 vuotta ja nyt jaamme sen tiedon eteenpäin. Toivottavasti myös sinä saat tarvitsemaasi apua. 

Me olemme täällä ja meihin saa ottaa yhteyttä!

Linkki kauppaan TÄSTÄ!

Life Gives 💛

Kommentit

Suositut tekstit