KESKIVIIKKO- Kampaus



Tämä on yksi suosikki kampauksistamme! Banaaninuttura juurtaa juurensa useiden vuosikymmenten taakse ja on super tyylikäs kampauksena. Uusi modernisoitu versio näkyy katukuvassa ja mekin halusimme ehdottomasti ottaa tämän osaksi Päivin viikko-ohjelmaa. Kampaus on helppo toteuttaa ja sopii pidettäväksi hyvin moneen tapahtumaan arkeen ja juhlaan. 

Kampauksen alla on eiliset kiharat, mutta tämän voisi hyvin toteuttaa myös hiuksiin johon ei ole tehty erikseen pohjatyötä. Tämän kampauksen ehdoton MUST HAVE tuote on tekstuurisuihke. Kampaus kiepautetaan rennosti kiinni ja jos hius on liian liukas, ei tämä onnistu. Rentojen kampauksien tekeminen lähtökohtaisesti on vaikeampaa kuin sileiden. Tiesitkö tätä?

Rennoissa kampauksissa toki pinta saa jäädä "huolimattomaksi" , mutta pohjan täytyy olla ilmava. Kun pohja tehdään ilmavaksi jää helposti kiinnitys löysäksi, joten kampaus täytyy rakentaa niin, että pohja on tukeva ja silti löysä. SIMPPLELIÄ 😅 Joten tästä syystä liukas puhdas hius on TODELLA VAIKEA muotoilla ilman aineita. Tekstuurituotteet kuten hiuspuuterit ja volyymia antavat suihkeet toimivat hyvin. Hiuksesta tulee helpommin käsiteltävä ja saat helpommin löysytettyä kampausta tiukemmasta pohjakiinnityksestä ja hius tottelee näitä käskyjä paremmin. 

Kampaukseen käytettiin seuraavat tuotteet:

( Alla hiuksissa oli LG-Waves kiharat joissa alla Cutrin Multispray)

- Cutrin Muoto Texturizing volume spray

- Hiuslenkki

- Pinnejä ( Suosimme kampaajien käytössä olevia vahvempia pinnejä joilla hiukset pysyvät muutamilla pinneillä kiinni. Valitettavasti kaupan pinnit tahtovat olla vähän liian hentoisia. )

Kampaustarvikkeisiin täydennystä voit tilata meidän verkkokaupausta johon olemme kasanneet BOKSIN nimetä HAIRDO. Tässä boksissa on kaikki mitä tarvitset kampauksien tekoon 💁

Linkki kauppaan 👇

LIFE GIVES- Shop

Katso  TÄSTÄ kuinka Päivi onnistui kampauksen opettelussa 

Kommentit

Suositut tekstit