MAMA- Boksi COFFEE

Life happens, coffee helps.

Life Gives kahvimme ei löytynyt meille vahingossa. Sitä on tarjoiltu jo vuosia Hennan kampaamon asiakkaille. Kahvi on saanut sadoilta asiakkailta niin hyvät arvostelut, että ei ollut epäselvää mikä kahvi tähän meidän MAMA-boksiin valikoitaisiin, koska kahvia sinne piti saada!



Kahvi valmistetaan Pohjois-Karjalassa Joensuussa Unison Coffee pienpaahtimossa. Nämä taitavat kahvin valmistajat luonnehtivat kahvin seuraavasti:

” Tummapaahtoisessa kahvisekoituksessamme on käytetty vain laadukkaita arabica kahvipapuja. Olemme valinneet sekoitukseen Brasilian, Kolumbian ja Guatemalan alueilta eettisesti tuotettuja, toisiaan hyvin tukevia kahvilaatuja.

Brasilia ja Kolumbia tuo mukaan hentoa hapokkuutta ja balanssia tukevarakenteiseen kahviin josta voit löytää makeaa suklaisuutta, hieman pähkinäisen aromin sekä persikkaa joka antaa kahville hieman makean jälkimaun. Guatemala tuo mukaan hentoa hapokkuutta ja balanssia tukevarakenteiseen kahviin josta voit löytää makeaa suklaisuutta sekä hieman pähkinäisen aromin.

Yhdessä saamme kahvin jossa paahtoasteella, sekä sekoitussuhteella on saatu esiin hieman hapokas tukevarakenteinen kahvi, jossa voit maistaa pähkinää ja suklaata. ” @unisoncoffee

Ei tähän ole itsellä muuta lisättävää kun, että hyvää on! Tämän kahvin halusimme ehdottomasti mukaan pakkaukseen äidille. Mikäli perheessä ei ole kahvin juojia niin ilahduta hyvää ystävääsi paketilla parasta kahvia 💛






Kommentit

Suositut tekstit