MAMA- boksi HIUSVÄLINEET

Aloitetaan esittely hiusvälineistä. Näistä osa voi olla jo osalle teistä tuttuja. Haluamme avata vähän myös tarinaa näiden välineiden ympäriltä ja kertoa miksi juuri kyseinen tuote on päätynyt meidän MAMA- boksiin 🧡


Henna kampaajana on pitkän uransa aikana laittanut yli 10 000 hiukset ja tavannut tuhansia erilaisia asiakkaita erilaisilla hiuslaaduilla. Luonnollisesti matkan varrella on kokeiltu erilaisia hiustuotteita ja hiusvälineitä joilla hiuksia on laitettu. Hennan bravuuriksi on kehkeytynyt kuin vahingossa kiharat. Aikoinaan vaikuttaja Didem Özgün kehui niin kovin Hennan tekemiä kiharoita sosiaalisessa mediassa, että oven takana olikin kohta jono naisia joilla kaikilla sama toive, saada ne kuuluisat "Didemin kiharat". 



Kiharat ovat olleet myös Hennalle itselleen ne unelmien hiukset joita luotisuoraan hiukseen on välillä tehty permiksen avulla. Tämän vuoksi oli hyvin selkeää, että tähän pakettiin oli saatava joku kiharrin jolla myös äiti voi saada ne upeat kiharat, HELPOSTI! 

Henna kokeili useita eri tekniikoita kylpytakin vyöstä muihin markkinoilla oleviin laitteisiin ja koska kiharan täytyy olla täydellinen, oli kehiteltävä oma versio josta syntyi ensimmäinen versio Softwaves. Softwaves kihartaja tuli merkkinoille jo viime kesänä. Tarkoitus oli, että odottamme Mama- boksin ilmestymistä, mutta koska käsissä oli NIIN HYVÄ TUOTE oli se saatava asiakkaiden saataville heti. Ongelmitta ei tämän kihartajan tarina ole edennyt. Mutta muutaman mutkan kautta olemme löytäneet luotettavan tuottajan tuotteellemme sekä vieneet samalla tuotteen kehitystä eteenpäin. Halusimme vaalia kestävää kehitystä ja kyseinen kihartaja ommellaankin nykyisin kierrätetyistä kankaista. Muutimme myös kihartajan nimen siinä samassa mutkassa. Kihartajamme kantaa nimeä LIFE GIVES X WAVES. (Muut markkinoiden tuotteet eivät ole liitettävissä meihin) Me haluamme omalla toiminnallamme taata omille asiakkaillemme sen parhaan version jonka takana on todella vankka ammattitaito. Teemme kaiken sydän edellä. Sitä on LIFE GIVES 🧡



Vaikka hiukset ovat jokaisella aina yksilölliset, löytyy sieltä jotain yhdistäviä tekijöitä. Nämä yhdistävät tekijät ovat esimerkiksi äiti ja äidin hiukset. Mikä äitien hiuksia yhdistää toisiinsa on AIKA, jota ei ole hiusten laittamiseen. On siis oltava keino jolla hiukset tulevat kuin itsestään jopa nukkuessa. 

Tähän ongelmaan me juuri vastasimme!

Olemme tuoneet MAMA- boksiin hiusvälineitä, jotka ovat ensinnäkin helppoja käyttää sekä myös korvaamattomia.

Tässä lista MAMA- boksin hiusvälineistä:

- LIFE GIVES X WAVES

- AUKIKAMPAUSHARJA

Näille molemmille sekä myös muille boksin tuotteille annamme palstatilaa ihan omien postauksien verran.

LIFE GIVES 💛 



Kommentit

Suositut tekstit