MAMA-Boksi Imukuppi kasvoille


Tähän tapaan ei voi kun hullaantua. Lue alta miksi tämä muutaman minuutin kestävä hoito, on valikoitunut myös mukaan Life Gives x Mama boksiin! 👇




Imukuppihieronta tekee ilmeestä ja ihosta heti kirkkaamman näköisen. Silmien aluset kirkastuvat ja myös turvotus silmän ympärillä häviää helpommin. Pitkällä aikavälillä imukuppi hieronta häivyttää juonteita, nostattaa kasvojen ilmettä, estää silmäpussien muodostumista sekä vaalentaa tummia silmänalusia. MITÄ MUUTA ENÄÄ TARVITSEE!! 💥 No lisäksi vielä imukuppihieronta parantaa myös ihonhoitotuotteiden imeytymistä ja niiden tehoa. YES!

Kuinka imukuppi toimii?

Pieni kasvoille tehtävän imukuppi hieronnan teho perustuu alipaineeseen. Alipaine saadaan aikaan puristamalla imukupista ilma pois samalla, kun se asetetaan iholle. Alipaine taas vilkastuttaa verenkiertoa.

Omakohtaiset kokemuksemme:

Hyödyt näkyivät vähentyneenä turvotuksena ja ihon kirkastumisena. Säännöllinen, lempeä kuivakuppaus täyttää lupauksensa, eli kiinteyttää ihoa, vaalentaa arpia ja vähentää juonteita. Lisäksi imukuppi tekee iholle kauniin värin. Talven tuoma kalpeus saa kyytiä kun ihon verenkierto saadaan liikkeelle.

Imukuppihoito sopii helposti äidin kauneudenhoitorutiineihin mukaan, sillä hoitoa tehdään vain muutaman kerran viikossa, eikä siihen mene montaa minuuttia. Hyöty laatu aika suhde on todella hyvä😍 Päivi on tehnyt tähän valmiin opastusvideon jonka äiti löytää helposti boksista.

LIFE GIVES 💛

Kommentit

Suositut tekstit