MAMA-Boksi Lumene Nordic bloom Kollageeni seerumi kasvoille



Myös kasvojen iho on kovilla raskauden, imetyksen ja hormoonien takia. Iho on helposti kuiva, jonka seurauksena se myös tukkiutuu helpommin. Lisäksi hormonaalisista vaihteluista johtuvia epäpuhtauksia tulee helpommin.

Väsymys ja äiteys näkyy yleensä ihossa. Tämän vuoksi halusimme tuoda boksiin tuotteita jotka ovat tehokkaita, helppoja ja ihoa virkistäviä. Ihon hoidollisia apuja äidin päiviin. Lisäksi aina ei ole aikaa ja jaksamista hoitaa ihoa perusteellisesti joten tuotteiden on oltava tehokkaita ja nopeavaikutteisia.



Lumene Nordic Bloom- seerumi toimii loistavasti äidin iholle. Tuote sisältää Vegaanista kollageenia, Pohjoista puolukkavettä ja kolmen tyyppistä hyaluronihappoa. Nämä tehoaineet yhdessä kosteuttaa tehokkaasti, tehden ihosta sileämmän ja täyteläisemmän näköisen. Koostumus seerumissa on geelimäinen, joten tämäkin tuntuu iholla raikkaalta ja virkistävältä.  Tuote imeytyy hyvin ihoon ja tämän päälle voi loistavasti laittaa päiväksi meikin. 

Tuote on Hajusteeton ja vegaaninen.

Me lisäsimme tämän tuotteen mukaan vielä imukupin. Lymfaterapeuttina toiminut Päivi on tehnyt kasvoille suunnatun hieronnan. Imukupilla tehty kasvohieronta vilkastuttaa verenkiertoa kasvoissa ja parantaa aineenvaihduntaa. Imukupin vaikutuksista voit lukea MAMA-Boksi Imukuppi postauksesta.






Kommentit

Suositut tekstit