MAMA-Boksi Lumenen Nordic Bloom Lumo silmänympärysseerumi



Jokainen on varmasti kuullut kuinka kylmät lusikat laitetaan yöksi pakkaseen ja aamulla niillä painellaan silmien ympäryksiä? Juuri näin. Niin mekin.

Tämä tuote on se josta saa saman filliksen aikaiseksi. Väsyneille silmille kaikki viileä tuntuu niin tarpeelliselta varsinkin aamuisin. Äidille oli ehdottomasti saatava joku tuote mukaan boksiin joka herättelee silmiä sekä virkistää silmänalusia. Kokeilimme tätä kotimaisen LUMENEN silmänympärys tuottetta jossa on viileä aplikaattori tuotteen päässä jonka avulla tuote levitetään silmänympärys iholle. TUNNE on aivan IHANA. Silmät todella aukeaa vähän helpommin.





Tämä virkistävä ja viileä silmänympärysihon tuote sisältää ihon pintaverenkiertoa herättäviä ainesosia, jotka auttavat laskemaan turvotusta, häivyttää tummuutta ja tekee ilmeestä hieman virkeämmän. Tuotteen käyttö kannattaa ja pitää ehdottomasti ottaa aamuihin mukaan. On todella sen arvoista.

Kimmoisuutta lisäävä silmänympärysseerumi auttaa myös silottamaan silmänympärysihoa ja palauttamaan ihon luonnollisen kimmoisuuden. WE LIKE!

Tuote sisältää: Pohjoista puolukkavettä, kolmen tyyppistä hyaluronihappoa ja vegaanista kollageenia. Tuotteen hajusteeton ja vegaaninen koostumus sisältää sivuvirroista saatavaa ja käsin poimituista marjoista jalostettua puolukkavettä.

Koostumukseltaan kevyt seerumi levittyy helposti yhdessä viilentävän metalliapplikaattorin kanssa silmänympärysiholle. Vinkki! Voit käyttää tuotetta myös huulten ympärysiholle.



Life Gives 🧡

 

Kommentit

Suositut tekstit