MAMA- Boksi MULTISPRAY



Hiustuote on kotimaisen Cutrin sarjan ikoninen Multispray. Tämä monitoimisuihke muotoutuu moneen hiustenlaittamiseen. Cutrin Muoto monitoimisuihke antaa luonnollista volyymia, ryhtiä ja kiiltoa. Sopii monipuoliseen hiusten muotoiluun luonnillisesta arkityylistä viimeistelyihin kampauksiin. Auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Koivusokerit kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hiuksia. Sisältää värisuojan.


Multispray on todellinen monitoimisuihke ja käyttötarkoituksia tuotteelle on useita. Niistä seuraavaksi luettelo alla: 👇

- YKKÖSTUOTE LIFE GIVES X WAVES kihartajan apuna. Kihartajan kanssa tehty kihara ei tarvitse lämpöä joten tuote ei saa olla lämpöaktivoituva. Kampausnesteenä toimiva Multispray toimii tähän loistavasti. Kihara kiinnittyy yön aikana tuotteen avulla juuri siihen asentoon kun olet sen muotoillut LG-kihartimen ympärille. Lopputulos on KESTÄVÄ KIHARA!

- FÖÖNAUKSEN ALLE.. Suihkuta tuote hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa hiukset. Tuote antaa loistavan rakenteen hiuksillesi. Tuotteen ja hiustenkuivauksen avulla saat hyvän ilmavuuden hiuksiin jonka avulla mahdollisesti voit myös pidentää hiusten pesuväliä.

- FRESH UP. Kun hiustenpesusta on aikaa ja ei ole aikaa pestä hiuksia voit hyvin freesata tällä tuotteella myös kuivat hiukset. Suihkuta tuotetta hiusten tyviosioon noin. 10 cm päästä ja kuivaa hiukset pääalaspäin ´föönaamalla. Hiukset saavat uutta nostetta ja pärjäät vielä yhden päivän pesemättä hiuksia.

- KIHARAN VIRKISTÄMINEN. Oli kiharasi luonnonkihara tai permanentti tämä tuote sopii siihen täydellisesti. Tuote toimii kiharanvirkistäjänä. Suihkuta tuote hiustenpesun jälkeen pyyhekuivattuihin hiuksiin ja anna kuivua itsestään. vaihtoehtoisesti voit myös käyttää hiustenkuivainta apuna mutta muista käyttää softeri-päätä kuivaimessa jotta kihara ei hajoa pörröiseksi. Saman freesauksen voit tehdä myös seuraavana päivänä kun yön nukuttu kihara on vähän söheroinen. Suihkuta tuote kunnolla kauttaaltaan hiuksiin ja anna kuivua.

- KESTÄVÄT KIHARAT. Kihartaessa hiuksia esimerkiksi puikkokihartimella törmätään usein ongelmaan, että kiharat eivät kestä. Syy voi useasti olla siinä ettei alla ole ollut tarpeeksi tuotetta tai tarpeeksi hyvää tuotetta. Tämä tuote on kampaajan Hennan luottotuote asiakastyössä ja siksi myös hehkutuksen arvoinen. Suihkuta tuote osio osiolta kuiviin hiuksiin ennen kihartamista. Kiharasta tulee todella kestävä!

- TARRARULLAT / LÄMPÖRULLAT. Mikäli tykkäät muotoilla hiukset lämpörullien tai tarrarullien avulla on tämä tuote se mikä kannattaa suihkuttaa hiuksiin ennen rullausta. OTSIS VINKKI! Jos sinulla on otsahiukset ja haluaisit aamulla fressata vain otsiksen, Suihkuta Multispray vain otsahiuksiin ja kiedo hiukset ison tarrarullan ympärille. Puhalla hetki föönilla, anna jäähtyä muutama minuutti ja ota rulla pois. Otsahiuksesi on saadut uuden kauniin ilmavuuden ja muodon.




Tässä oli muutamia hyviä vinkkejä joista toivottavasti saat poimittua muutaman itsellesi käyttöön 💁

Life Gives 💛











Kommentit

Suositut tekstit