MAMA-Boksi Terapiapallo jalkaterille



Onko totta, että jalka kasvaa raskauden aikana?

Jalkaterät mukautuvat kehon muutoksiin raskausaikana. Jalkaterässä olevat nivelet antavat myös periksi, kun keho alkaa mukautumaan painon nousuun sekä tuleviin koitoksiin. Tämän vuoksi puhutaan, että jalan koko suurentuu ja mahdollisesti muuttuu raskaus aikana.

Terapiapallo jalkaterille. Tämä on varmasti uusi asia monille. Jalkojen terveys jää monesti täysin taka-alalle ja keskitymme niihin vasta silloin kun ilmenee ongelmia. Monilla asioilla voimme vaikuttaa jo ennalta ehkäisevästi.



Jalkaterien lihaksia voi ja pitääkin siis treenata, niinkuin muitakin kehon lihaksia, jotta ne pysyvät kunnossa. Oli heti selkeää, että terapiapallo tulee myös osaksi Mama-boksia. Päivi teki jalkatreenin joka toteutetaan terapiapallolla. Tämä helppo treeni löytyy boksista. Jalkatreeni on tarkoitettu alkuun pääsemiseen oman jalkatreenin kanssa. Jalkaterien terve toiminta on erittäin tärkeää jotta jalka ja alaraaja pystyy toimimaan niille tarkoitetulla tavalla, joka on kivuttoman liikkumisen edellytyksenä. Pallolla saadaan vahvistettua jalkaterän asentoa ylläpitäviä pieniä lihaksia, sekä vilkastuttaa jalan alueen verenkiertoa ja sitä kautta myös poistamaan nestettä alaraajoista.

Mama- boksiin valittu terapiapallo on koostumukseltaan sellainen, että sitä pystyy painelemaan ja hallitsemaan juuri niillä jalkaterän pienillä lihaksilla.

LOVE YOUR FEET 💛

Kommentit

Suositut tekstit