MAMA-Boksi TEXTURIZING VOLUME SPRAY

Suurin osa kokee hiusten olevan aina päätä myöten. Pohjoismainen hento hiuslaatumme on myös luonnostaan hyvin päätä myöten menevä ja rakenne sekä tuuheus täytyy rakentaa useasti sinne tuotteiden avulla. Olemme löytäneet tähän täydellisen tuotteen joka toimii moneen eri käyttätarkoitukseen.



CUTRIN MUOTO TEXTURIZING VOLUME SPRAY, Volyymisuihke.

Tuote antaa hiuksiin rakennetta ja kohottaa hiuksia ilman, että hiuksiin jää tahmea tunne. Tuote sopii hyvin myös käytettäväksi tummille hiuksille. Tuote ei jätä valkoisia rantuja hiuksiin. Tuote antaa pitkäkestoista volyymia nopeasti ja helposti. Niin kuin muutkin meidän boksin tuotteemme sopii tämäkin useaan eri käyttötarkoitukseen:

- TYVEN KOHOTUS. Suihkuta tuote 20 cm päästä tyven alueelle kuiviin hiuksiin jonka jälkeen voit hieman kevyesti sormilla hieroa hiusten tyveä jolloin tuote levittyy tasaisesti ja saat buustattua tyven kohotusta. Tuote on pitkäkestoinen joten päivän kuluessa kun tyvi alkaa luinnollisesti laskea ja haluat hiuksiin lisää kohotusta voit hieroa kevyesti sormilla tyvestä jolloin saat uutta nostetta.Muista kuitenkin, että kuljetat sormissasi olevat liat myös hiuspohjaan. Jos kätesi ovat hikiset, kuljetat sen hiuspohjaan ja lopputuloksena voi olla, että hius on entistä enemmän päätä myöten. Joten käsittele hiuksia aina puhtailla kuivilla käsillä.

- VOLYYMIA. Maksimaalinen volyymi hiuksiin tulee tällä tuotteella. Suihkuta tuote kauttaaltaan latvaan 20 cm päästä tai kauempaa. VARO suihkuttamasta liikaa. Tuote on tehokas joten innostuneelle suihkuttajalle suositellaan malttia tuotteen käytössä. 

- KAMPAUKSET. Kampauksien kaiken a ja o on tuotteet. Ilman tuotteita ei kampaukset kestä. Tämä tuote on LOISTAVA juuri tähän tarkoitukseen. Tuote antaa rakennetta ja puuterimaisuutta hiusten pituuksiin jolloin kampauksen muotoilu on helpompaa. Suihkuta tuotetta reippaasti hiuksiin ja muotoile hiukset.

- KUIVASHAMPOO. Tällä tuotteella saat pidennetyä hiustenpesun väliä. Rasvoittunut tyvi saa hetkessä kyytiä ja olet valmis päivän menoihin. ÄLÄ kuitenkaan innostu toistamaan tätä  monena päivänä peräkkäin, koska hiukset tarvitsevat myös välillä pesua. Suihkuta tuote hiusten tyven osioon 20 cm päästä ja varmistaaksesi tuotteen levittävyyden voit hyvin hieroa tyveä kevyesti sormilla.

- KOKO PERHEEN TUOTE. Tämä tuote sopii loistavasti koko perheelle. Lyhyistä pitkiin hiuksiin antamaan sitä paljon puhuttua rakennetta. 



Kombona Cutrin Muoto Multisprayn kanssa et muita hiustenmuotoilutuotteita tarvitse. Näillä pääset jo todella pitkälle 👌

LIFE GIVES 💛

Kommentit

Suositut tekstit