MAMA- Boksi Waves




Life Gives X Waves kihartaja. Helpon ja hellävaraisen kihartajan avulla pystyt saamaan kauniit kiharat yhdessä yössä! LG-waves on kihartaja jonka kehittelemisessä on käytetty kampaajan rautaista ammattiataitoa ja tietoa. Optimaalisen kiharan kokoon vaikuttavat muutama asia, oikean kokoinen kiharrin ja tuote. Nämä kaksi asiaa on huomioitu kihartimessa.

Kihartimen koko on ONE SIZE ja näin ollen sopii hyvin puolipitkistä pitkien hiusten kihartamiseen. Tuote itsessään kiinnittää kiharan ja kiharasta tulee kestävä. Ilman toista ei ole toista! Kiharrin itsessään on todella joustavaa materiaalia ja sen kanssa on helppo nukkua. Mutta koska haluamme optimoida herkkäunisen äidin unet olemme laittaneet ohjeet myös nopeammasta aamuversiosta.



- HELLÄVARAINEN HIUKSELLE

- HELPPO TEKNIIKKA

- ONE SIZE ( Käy polkkahiuksista / pitkiin hiuksiin )

- 2 TEKNIIKKAA

- TÄYDELLINEN LASTEN HIUKSIIN



Valmistus:

LG- Waves kihartaja on tuotettu VASTUULLISESTI KIERRÄTETYISTÄ KANKAISTA joten jokaista myyntierää tulee tietyt kappaleet ja toisia samanlaisia ei enää tule, ellei jostain ilmaannu juuri samaa kangasta tilkku myyntiin. Mama- boksiin olemme valinneet tyylikkään mustan värin. Kangasmateriaali itsessään vaihtelee erien mukaan. Tuotteet ommellaan ompelimossa Espoon sydämessä.

MAMA- boksissa lisänä tulee hiusklipsi jonka avulla pystyt kiinnittämään kihartimen hiuksiin kihartamisen ajaksi. Sekä hiustuote jonka näet ohjevideoilla.

KÄYTTÖ:

LG- Waves kihartajalla voit tehdä parilla eri tekniikalla riippuen minkälaista kiharaa tavoittelet. Toinen on pyöreämoi GLMAOUR- kihara ja toinen rennompi LETTI-kihara. Molempiin tekniikoihin löydät TUTORIAL-videot alapuolelta 👇

LETTIKIHARAT

AAMUN NOPEA VERSIO:

1. Suihkuta hiuksiin Muoto Iconic Multispray
2. Rullaa kihartaja kiinni hiuksiin.
3. Puhalla hiuksia föönilla.
4. Anna hiusten jäähtyä ainakin 30 min. ja avaa hiukset kihartajasta.

Vinkki! Mitä pidempään kihartaja on hiuksissa, sitä kestävämpi kiharasta tulee.



LIFE GIVES 💛

Kommentit

Suositut tekstit