MAMA-Boksi Yonka Glyconight- naamio



Kasvojen iho (ja muu iho) herkistyy raskauden ja imetyksen aikana. Sitä tuleekin siis hoitaa ja suojata hyvin.

Muutokset on yksilöllisiä, ja jokainen myös kokee nämä muutokset yksilöllisesti. Toisilla pitkään vaivannut epäpuhtauskien ja näppyjen muodostuminen vähentyy ja helpottuu, koska estrogeenin lisääntynyt määrä kehossa vähentää ihon rasvoittumista.

Lapsen synnyttyä imetys vie paljon ravinteita myös iholta. Väsymys ja kuivuus näkyvät ihossa sameutena ja elottomuutena. Raskauden jälkeen ihoon voi tulla leuka- alueelle hormonaalisia ihon alaisia paukamia, joiden hoito on todella haastavaa.

Ihoa tulisi hoitaa erityisen hyvin näinä aikoina, mutta onko äitinä aikaa ja jaksamista tehdä kasvonaamiota ja kuorintaa viikottain, joka auttaisi muuttuneeseen ihoon tilanteeseen? Todennäköisesti ei, tai ei kovin säännöllisesti ainakaan. Olemme ratkaisseet tämän ongelman äidin puolesta ja löytäneet tämän monitoimituotteen MAMA-Boksiin. Mikä tuotteessa parasta, se levitetään kasvoille yöksi.

Tuote on lääketieteellisestä kuorinnasta innoituksensa saanut yöajan kuoriva hoitonaamio, YONKA GLYCONIGHT-naamio.




Yön aikana tuotteen vaikuttavat aineet saa vaikuttaa rauhassa puhtaalla iholla pitkän aikaa. Yleensä vaikutusajan kanssa saatetaan vähän hätäillä koska ei ole aikaa antaa tuotteiden vaikuttaa niiden vaatimaa vaikutusaikaa jolloin teho tuotteesta jää vajaaksi. Tämän vuoksi yön aikana vaikuttava tuote sopii täydellisesti äidille. Vaikutus tulee kuin itsestään. Saat heti aamuksi ihoon heleyttä, Ihon väri tasoittuu ja pehmenee sekä kirkastuu. Ihon tasapainottuu ja kaiken kaikkiaan naamion käyttö parantaa ihon laatua.



Levität naamion illalla puhdistetuille kasvoille ja aamulla peset pois. Naamio hoitaa ihoa yön ajan. Naamion jälkeen voit suihkuttaa kasvoille YONKA-kasvoveden sekä levittää LUMENEN Nordic Bloom-seerumin. 
(Ehkä teet myös aamulla imukupilla hieronnan seerumin levityksen jälkeen 😍)

Sisältää 10 % glykolihappoa. Muut tärkeät ainesosat: kasviperäinen glyseriini, ruskolevä, luomuaprikoosien siemenöljy, luonnolliset polysakkaridit, Yon-Ka tuotteissa on oma sydän (laventelin, kurjenpolven, rosmariinin, sypressin ja timjamin eteeriset öljyt).

Huom! Käyttäessäsi syvävaikutteisia tuotteita jotka sisältävät mm. Glykolihappoa, Muista suojata ihoa hyvin auringolta!












Kommentit

Suositut tekstit